Hlavní stránka

postheadericon OFSETOVÝ TISK - Specifikace

 

U ofsetového tisku se hovoří o technologii pouze pro velké náklady výroby, jinak je velice drahý.

U nás to ale není pravda. Vzhledem k používaným moderním technologiím jsme schopni dodávat například vizitky již od 250-ti kusů a letáky A4 již od 500 kusů za ceny jako jiné firmy vyrábí několika tisícové náklady.

 

Chcete-li se přesvědčit, prohlédněte si naše ceníky, nebo nás kontaktujte přímo s konkrétním požadavkem.

 

V současnosti je ofsetovým tiskem, vyráběna většina firemních tiskovin. Z pohledu tiskové technologie jde o tisk z plochy, protože jednotlivé tisknoucí i netisknoucí prvky umístěné na povrchu tiskové formy jsou ve stejné výšce.

Barevnost při CMYK–ovém tisku je často označena ve zkratce číslem 4/4 znamená oboustranně plnobarevná tiskovina (4 barvy z každé stránky), 2/2 znamená oboustranně dvou barevná tiskovina, 1/0 znamená např. jednostranně černobílá tiskovina atd..

Našim klientům zajišťujeme kompletní servis od grafického návrhu a prvního skenu až po tiskovou výrobu.

Pokud chcete znát cenu tisku Vaší zakázky, kontaktujte nás.

 

Vše co si budete přát

Tiskárna ofsetová - touto technologií Vám vyrobíme vizitky, letáky, prospekty, katalogy, výroční zprávy, novoročenky, výročenky, knihy, desky, potisk firemních desek, obálky, samolepky, formuláře, průpisové formuláře, tiskopisy, pohlednice, kalendáře. Pro finální zpracování dále nabízíme výsek, bigování, perforaci, knihařské práce, vazbu, lepení.  

Zkrátka Full-service od návrhu přes tisk po dodání kompletní zakázky.