Hlavní stránka

postheadericon NÁVRH LOGA

 

Cenu realizace loga je možné rozdělit do dvou fází po 50% z částky. První polovina platby (skicovné), na základě které připravíme návrhy na logo. Ač se to nestává, je možné, že Vás žádný z návrhů nezaujme a nebudete jej chtít využít. V takovém případě můžeme buď připravit další návrhy (500 Kč/návrh), nebo spolupráci ukončit. Druhou část platby, spojenou s dopracováním loga a poskytnutím k neomezenému užívání loga, je možné provést až po schválení a dopracování loga.

 

Termín dodání prvních návrhů se obvykle pohybuje mezi 2 až 3 týdny od zadání zakázky (časový odstup je pro přípravu kvalitních návrhů důležitý), celkové zpracování loga bývá obvykle hotové do měsíce včetně logomanuálu.
Od balíčku Premium je součástí návrhu loga také logomanuál, který jasně definuje podoby loga i možné aplikace. Součástí manuálu může následně být také kompletní firemní styl (cena dohodou dle rozsahu prací).
Kromě nejlevnější varianty je součást návrhu loga také zpracování analýzy, ve které pro účely návrhu loga důkladně poznáme klienta, prozkoumáme také jeho obor a konkurenci, čímž zamezíme možné zaměnitelnosti loga s konkurencí.

 

logo1

logo2